8 μεγάλα αχλάδια 2,5 λίτρα νερό 1,5 κιλό ζάχαρη 15γρ ξύλα κανέλλας 15γρ γλυκάνισο 10γρ γαρύφαλλο 30 γρ τζιντζερ 2 βανίλιες 250 γρ χυμός λεμόνι 200 γρ κονιακ φλούδες απο λεμόνι και πορτοκάλι Για τη σάλτσα σοκολάτας 2οογρ κουβερτούρα 10γρ κανέλλα |
||||||
|
||||||
8 μεγάλα αχλάδια 2,5 λίτρα νερό 1,5 κιλό ζάχαρη 15γρ ξύλα κανέλλας 15γρ γλυκάνισο 10γρ γαρύφαλλο 30 γρ τζιντζερ 2 βανίλιες 250 γρ χυμός λεμόνι 200 γρ κονιακ φλούδες απο λεμόνι και πορτοκάλι Για τη σάλτσα σοκολάτας 2οογρ κουβερτούρα 10γρ κανέλλα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |