ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ



1/4 φλιτζανιού φιστικόλαδο
1 1/2 φλιτζάνι ολόκληρα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
1 φλιτζάνι ολόκληρα καρύδια καθαρισμένα
1/4 φλιτζανιού ζάχαρη
1 κουταλάκι τσαγιού αλάτι
2 κουταλάκια τσαγιού κοπανισμένο κύμινο
1 κουταλάκι τσαγιού τσίλι σκόνη

Ζεσταίνετε λάδι στο τηγάνι, ρίχνετε τα αμύγδαλα, τα καρύδια και τη ζάχαρη, ανακατεύοντάς τα πάνω από μέτρια φωτιά μέχρι τα αμύγδαλα να αρχίσουν να ροδίζουν περίπου 5 λεπτά. Βγάζετε τα αμύγδαλα και τα καρύδια από το τηγάνι, ρίχνετε ανακατεμένα το αλάτι, το κύμινο και το τσίλι. Τα αφήνετε να κρυώσουν τουλάχιστον 5 λεπτά προτού τα σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Aμύγδαλα, Kαρύδια
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλαδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2 1/2 φλιτζάνια
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV