125 γρ βούτυρο 125 γρ σκούρα σοκολάτα (70% κακάο) 175 γρ ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 2 αυγά 270 γρ αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 50 γρ κοπανισμένα καρύδια ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα μισά καρύδια για στόλισμα βούτυρο για τη φόρμα |
||||||
|
||||||
125 γρ βούτυρο 125 γρ σκούρα σοκολάτα (70% κακάο) 175 γρ ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 2 αυγά 270 γρ αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 50 γρ κοπανισμένα καρύδια ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα μισά καρύδια για στόλισμα βούτυρο για τη φόρμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |