ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: 1 κιλό χυμός πορτοκαλιού 80 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κορν φλάουερ ξύσμα από 1 πορτοκάλι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ: 1 κιλό χυμός λεμονιού 120 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κορν φλάουερ ξύσμα από 1 λεμόνι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ: 1 κιλό χυμός μανταρινιού 80 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κορν φλάουερ ξύσμα από 1 μανταρίνι |
||||||
|
||||||