ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΛΕΣΒΟΥ



1/2 κιλό ασπρισμένα αμύγδαλα
180 γραμμάρια ζάχαρη
Ροδόνερο
Ζάχαρη Άχνη

Αναμιγνύετε σε ένα μπλέντερ την ζάχαρη με τα αμύγδαλα.Σταδιακά προσθέτετε το ροδόνερο έως ότου σχηματιστεί ικανοποιητική ζύμη. Αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα μπολ.Σε μία πιατέλα αρχίστε να πλάθετε και να τοποθετείτε διάφορα σχήματα από την ζύμη.Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.


Κύριο Συστατικό : αμύγδαλα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : Χωρίς
Τρόπος Μαγειρέματος : Χωρίς
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 30 τεμ. περίπου
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV