ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ



600 γρ φράουλες
200 γρ σμέουρα
100 γρ φραγκοστάφυλα
100 ml αποβουτυρωμένο γάλα
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 αμυγδαλωτά τύπου μακαρόν
2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
μερικά παγάκια
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πλένετε τα φρούτα.Αφαιρείτε τα κοτσανάκια από τις φράουλες.Αφαιρείτε τους σπόρους από τα φραγκοστάφυλα.Ρίχνετε τις φράουλες,τα σμέουρα και τα φραγκοστάφυλα μέσα στο μπολ του μίξερ.Ρίχνετε το λάδι,το γάλα,τα παγάκια και τη ζάχαρη.Τρίβετε λίγο πιπέρι.Λιώνετε στο μίξερ μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο και ομοιογενές.Μοιράζεται σε 4 ατομικά μπολάκια.Πασπαλίζετε με το θρυμματισμένο αμυγδαλωτό και σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Φράουλες
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : Mίξερ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV