ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΠΕΠΟΝΙ



1 πεπόνι (αργίτικο)
2 κουτ. σούπας μέλι
1 πορτοκάλι βιολογικής καλλιέργειας
μαύρο πιπέρι θρυμματισμένο
βασιλικό φρέσκο

Κόβετε το πεπόνι στα δύο,αφαιρείτε τους σπόρους και τη σάρκα του.Το λιώνετε στο μίξερ και προσθέτετε μερικά παγάκια.Φυλάτε στο ψυγείο.Παίρνετε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το στύβετε για να πάρετε το χυμό.Σε μία γαβάθα,ανακατεύετε το μέλι,τον χυμό πορτοκαλιού και τους θρυμματισμένους κόκκους πιπεριού.Προσθέτετε και τον πουρέ του πεπονιού και μοιράζετε το γκασπάτσο που προέκυψε σε 4 ποτήρια.Διακοσμείτε με φύλλα βασιλικού και μερικά ξύσματα πορτοκαλιού.Σερβίρονται παγωμένα.


Κύριο Συστατικό : Πεπόνι
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : μίξερ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV