ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

250 γρ. λευκή σοκολάτα
500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη
10 γρ. τσάι βουνού
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε τα 300 γρ. κρέμας γάλακτος μαζί με τα 10 γρ. τσάι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε για 20 λεπτά. Λιώνουμε την άσπρη σοκολάτα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε σιγά-σιγά ανακατεύοντας απαλά και τα 500 γρ. της παχύρρευστης κρέμας. Σουρώνουμε την κρέμα για να φύγει το τσάι και την αδειάζουμε στη μους ανακατεύοντας πολύ απαλά και με προσοχή. Γεμίζουμε ατομικά μπολ και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες. Γαρνίρουμε με φύλλα τσαγιού.


Κύριο Συστατικό : Λευκή σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά & 3 Ώρες ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 10
Πηγή : KERASMA


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV