ΖΕΛΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ 0%



230γρ. ξερά βερίκοκα
600γρ. νερό
μισό χυμό λεμονιού
3 φύλλα ζελατίνας (15γρ.)

Βάζουμε σε νερό τα ξερά βερίκοκα και τα αφήνουμε να μαλακώσουν και να φουσκώσουν για μια μέρα. Την επόμενη παίρνουμε τα βερίκοκα μαζί με το νερό και τα πολτοποιούμε. Τα βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό. Τα λειώνουμε σε Μπέν μαρι και αρχίζουμε να ενώνουμε τα υλικά (και το λεμόνι). Τα βάζουμε σε μπολάκια στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να πήξουν. Τα σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα εποχής.


Κύριο Συστατικό : βερίκοκο
Είδος Πιάτου : Γλυκο
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 12 Ώρες
Χρόνος Μαγειρέματος : 2-3 Ώρες Ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : Μπέν μαρι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV