600 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή 6 κρόκοι αυγών 360 γρ. ζάχαρη 4 λεμόνια ξύσμα από 1 λεμόνι 4 φύλλα ζελατίνας (20 γρ.) 6 ασπράδια αυγών |
||||||
|
||||||
600 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή 6 κρόκοι αυγών 360 γρ. ζάχαρη 4 λεμόνια ξύσμα από 1 λεμόνι 4 φύλλα ζελατίνας (20 γρ.) 6 ασπράδια αυγών |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |