250 γρ μαλακό βούτυρο 210 γρ ζάχαρη 1 φακ. βανίλια σκόνη 2 κ.σ. ρούμι 1 πρέζα αλάτι 5 αυγά 300 γρ αλεύρι 2 1/2 κοφτές κ.γ. μπέικιν πάουντερ 4 κ.σ. γάλα 25 γρ κακάο σκόνη 200 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) 15 γρ λίπος καρύδας βούτυρο για τη φόρμα |
||||||
|
||||||
250 γρ μαλακό βούτυρο 210 γρ ζάχαρη 1 φακ. βανίλια σκόνη 2 κ.σ. ρούμι 1 πρέζα αλάτι 5 αυγά 300 γρ αλεύρι 2 1/2 κοφτές κ.γ. μπέικιν πάουντερ 4 κ.σ. γάλα 25 γρ κακάο σκόνη 200 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) 15 γρ λίπος καρύδας βούτυρο για τη φόρμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |