ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ



3 αβγά
500 ml γάλα
220 γρ. αλεύρι
30 ml λιωμένο βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
Mισό κουταλάκι ζάχαρη
Λίγο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 κιλό παγωτό γιαούρτι

Χτυπάτε όλα τα υλικά, εκτός από το παγωτό, στο μίξερ και ρίχνετε σε ζεστό τηγάνι -το οποίο έχετε περάσει με λίγο λάδι- την ποσότητα που χωράει σε μια κουτάλα. Για να πάει παντού το μείγμα, περιστρέφετε το τηγάνι κυκλικά. Αφήνετε να ψηθεί για ένα λεπτό, γυρίζετε την κρέπα με τη βοήθεια μιας σπάτουλας και αφήνετε για ένα ακόμη λεπτό. Eπαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Γεμίζετε τις κρέπες με φρεσκοκομμένα φρούτα, όπως φράουλα, μπανάνα, αχλάδι, ακτινίδιο. Σερβίρετε με ένα scoop παγωτό, είτε επάνω στην κρέπα είτε δίπλα.


Κύριο Συστατικό : ΦΡΟΥΤΑ
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 10-15
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV