3 αβγά 500 ml γάλα 220 γρ. αλεύρι 30 ml λιωμένο βούτυρο 1 πρέζα αλάτι Mισό κουταλάκι ζάχαρη Λίγο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 1 κιλό παγωτό γιαούρτι |
||||||
|
||||||
3 αβγά 500 ml γάλα 220 γρ. αλεύρι 30 ml λιωμένο βούτυρο 1 πρέζα αλάτι Mισό κουταλάκι ζάχαρη Λίγο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 1 κιλό παγωτό γιαούρτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |