ΚΥΒΟΙ ΡΙΓΕ



120 γρ σοκολάτα με γεύση καπουτσίνο
120 γρ λευκή κουβερτούρα
160 γρ λίπος καρύδας
3 αβγά
200 γρ άχνη ζάχαρη
5 έτοιμες βάφλες

Σπάμε όλες τις σοκολάτες σε κομμάτια και λιώνουμε χωριστά την καθεμιά με 80 γρ λίπος καρύδας σε μπεν μαρί.Τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.Χτυπάμε τα αβγά και την άχνη ζάχαρη με το μίξερ σε ανοιχτόχρωμη κρέμα.Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο.Ανακατεύουμε το ένα μισό με τη σοκολάτα με γεύση καπουτσίνο,το άλλο μισό με τη λευκή κουβερτούρα.Αφήνουμε και τα δύο μείγματα να κρυώσουν.Όταν τα μείγματα με τις σοκολάτες έχουν σφίξει αρκετά ώστε να απλώνονται,απλώνουμε κάθε μείγμα σε δύο βάφλες σε πάχος 5 mm περίπου.Τοποθετούμε εναλλάξ τη μία βάφλα πάνω στην άλλη.Σκεπάζουμε με τη σκέτη βάφλα και πιέζουμε ελαφρά από πάνω.Τις βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν.Κόβουμε κύβους διαστάσεων 2,5x2,5 εκ. περίπου με ένα κοφτερό μαχαίρι.


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 50 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Μπεν Μαρί
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 5
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV