150 γρ φρέσκα κεράσια 150 γρ μασκαρπόνε 300 γρ γιαούρτι κεράσι 50 γρ μαρμελάδα κεράσι 1 μυτ. μαχ. αλεσμένη κανέλα 8 κ.σ. γάλα 3 κ.σ. κακάο σκόνη 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη 100 γρ παντεσπάνι σοκολάτας (π.χ. βάση τούρτας) |
||||||
|
||||||
150 γρ φρέσκα κεράσια 150 γρ μασκαρπόνε 300 γρ γιαούρτι κεράσι 50 γρ μαρμελάδα κεράσι 1 μυτ. μαχ. αλεσμένη κανέλα 8 κ.σ. γάλα 3 κ.σ. κακάο σκόνη 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη 100 γρ παντεσπάνι σοκολάτας (π.χ. βάση τούρτας) |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |