ΛΙΤΣΙ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ



400 γρ φρέσκα λίτσι
2 λωτοί
2 ακτινίδια
1/2 κίτρινο λεμόνι
4 κουτ. σούπας ζάχαρη
2 κουτ. σούπας απόσταγμα από βανίλιες
400 ml σαμπάνια ξηρή

Αφαιρείτε από τα λίτσι τα κοτσάνια και τα κουκούτσια.Ξεφλουδίζετε τους λωτούς και τα ακτινίδια και τα τεμαχίζετε σε κυβάκια.Ανακατεύετε τα φρούτα σε ένα μπολ και ρίχνετε λεμόνι.Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και προσθέτετε το απόσταγμα.Ανακατεύετε και βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο.Την ώρα που σερβίρετε,μοιράζετε τα φρούτα σε 4 ατομικά μπολάκια,περιχύνετε με σαμπάνια πολύ δροσερή και σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Φρούτα/span>
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV