230 γρ βούτυρο 30 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) 250 γρ ζάχαρη 2 πρέζες θαλασσινό αλάτι 400 γρ αλεύρι 4 κ.σ. κακάο σκόνη 4 κ.σ. ζάχαρη για κύλημα |
||||||
|
||||||
230 γρ βούτυρο 30 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) 250 γρ ζάχαρη 2 πρέζες θαλασσινό αλάτι 400 γρ αλεύρι 4 κ.σ. κακάο σκόνη 4 κ.σ. ζάχαρη για κύλημα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |