ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

150 γρ. σκούρα σοκολάτα (70% κακάο)
50 γρ. καρύδια πεκάν
125 γρ. μαλακό βούτυρο
50 γρ. καστανή ζάχαρη
30 γρ. άσπρη ζάχαρη
1 βανίλια
1 αυγό
140 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κακάο σκόνη

Χοντροκόβουμε τη σοκολάτα, αλέθουμε μετρίως τα καρύδια πεκάν. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο.
Αναμιγνύουμε το βούτυρο με τις ζάχαρες να γίνει κρεμώδες, μετά προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε. Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το κακάο σκόνη, ρίχνουμε με το κόσκινο στο μίγμα με το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε 125 γρ. από την τριμμένη σοκολάτα και τα καρύδια πεκάν και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε με δύο κουταλάκια του γλυκού σβόλους, όχι πολύ πυκνά, πάνω στο λαδόχαρτο, ρίχνουμε πάνω τους τα υπόλοιπα κομμάτια σοκολάτας.
Ψήνουμε τα μπισκότα περίπου 12 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα.


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 12 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 12
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV