300γρ. κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή 3 κρόκοι αυγού 180γρ. ζάχαρη 3 λεμόνια ξύσμα από ένα λεμόνι 2 φύλλα ζελατίνας (10γρ.) 3 ασπράδια αυγού Για τη μαρέγκα 2 ασπράδια αυγού 120γρ. ζάχαρη |
||||||
|
||||||
300γρ. κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή 3 κρόκοι αυγού 180γρ. ζάχαρη 3 λεμόνια ξύσμα από ένα λεμόνι 2 φύλλα ζελατίνας (10γρ.) 3 ασπράδια αυγού Για τη μαρέγκα 2 ασπράδια αυγού 120γρ. ζάχαρη |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |