6 αυγά 150 γρ. ζάχαρη 140 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 15 γρ. μπέικεν πάουντερ 15 γρ. κακάο 15 γρ. κανέλα 50 γρ. καρύδι τριμμένο 1 κιλό παγωτό κρέμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 1 κιλό ζάχαρη 1 κιλό νερό 1 ξύλο κανέλα ½ λεμόνι |
||||||
|
||||||
6 αυγά 150 γρ. ζάχαρη 140 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 15 γρ. μπέικεν πάουντερ 15 γρ. κακάο 15 γρ. κανέλα 50 γρ. καρύδι τριμμένο 1 κιλό παγωτό κρέμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 1 κιλό ζάχαρη 1 κιλό νερό 1 ξύλο κανέλα ½ λεμόνι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |