250 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 200γρ. άχνη ζάχαρη 1 χτυπημένο αυγό 1/2 κουταλάκι τσαγιού βανίλια 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο λίγο αλάτι 100 γρ. στεγνή καρύδα 1/2 φλιτζάνι τριμμένη καρύδα |
||||||
|
||||||
250 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 200γρ. άχνη ζάχαρη 1 χτυπημένο αυγό 1/2 κουταλάκι τσαγιού βανίλια 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο λίγο αλάτι 100 γρ. στεγνή καρύδα 1/2 φλιτζάνι τριμμένη καρύδα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |