160 γρ. ανάλατο βούτυρο 160 γρ. ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά 200 γρ. αλεύρι 3 – 4 σφικτά, φρέσκα Ελληνικά ροδάκινα ζάχαρη για πασπάλισμα 3 – 4 σταγόνες λάδι μαστίχας |
||||||
|
||||||
160 γρ. ανάλατο βούτυρο 160 γρ. ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά 200 γρ. αλεύρι 3 – 4 σφικτά, φρέσκα Ελληνικά ροδάκινα ζάχαρη για πασπάλισμα 3 – 4 σταγόνες λάδι μαστίχας |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |