3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το γλασσάρισμα: 500 γρ. Ρικόττα ή μυζήθρα 125 γρ. ψιλή ζάχαρη 4 κουταλιές σούπας Μαρασκίνο ή Κουαντρώ 50 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη 50 γρ. τριμμένη φλούδα πορτοκάλι και λεμόνι 1 κουταλιά κομμένα φυστίκια Αιγίνης ή καρύδια ή αμύγδαλα Για το γαρνίρισμα: κεράσια γλασέ φέτες πορτοκάλι και λεμόνι τριμμένη σοκολάτα |
||||||
|
||||||