GANACHE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

400 γρ. σοκολάτα (70% κακάο)
600 ml κρέμα
50 γρ. γλυκόζη
100 γρ. ζάχαρη

Το ganache μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα, απλά ζεσταίνοντας το - ένα τέταρτο αυτής της συνταγής είναι αρκετό για 4-6 μερίδες.
Τρίψτε τη σοκολάτα. Προσαρμόστε τον Αναδευτήρα Flexi,θέστε τη θερμοκρασία στους 120 βαθμούς και την ταχύτητα ανάδευσης στο 1. Βάλτε την κρέμα, τη γλυκόζη και τη ζάχαρη στο μπολ και αφήστε το μείγμα να βράσει.
Σβήστε τη φωτιά. Προσθέστε τη σοκολάτα και συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι να λειώσει.

GANACHE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Cooking Chef
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4-6
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV