ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

200 γρ. Κρέμα γάλακτος
300 γρ. Γάλα
100 γρ. Ζάχαρη
3 ζελατίνες
100 γρ. σιρόπι σοκολάτας
1 βανίλια
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης ένα ένα σε παγωμένο νερό να μαλακώσουν. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσουν μαζί η κρέμα, η ζάχαρη και η βανίλια.
Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τις ζελατίνες και το σιρόπι σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε μπώλ που τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν.


Κύριο Συστατικό : Κρέμα γάλακτος
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά & 3 Ώρες Ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV