ΣΟΡΜΠΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

700 ml. νερό
550 γρ. ζάχαρη
650 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. μασκαρπόνε
50 ml. amaretto
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Φτιάχνουμε ένα σιρόπι με νερό και ζάχαρη και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Χτυπάτε το γιαούρτι με το μασκαρπόνε και το amaretto μέχρι να γίνει μους.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το κρύο σιρόπι μέχρι να ενσωματωθεί.
Βάζουμε το μείγμα σε ανοξείδωτη μπασίνα και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Ανακατεύουμε κάθε ώρα για 4-5 ώρες.
Σερβίρουμε μετά από 12 ώρες.
Στολίζουμε με φύλλα φρέσκου δυόσμου.

ΣΟΡΜΠΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ
Κύριο Συστατικό : Γιαούρτι
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες :
Πηγή : NewLine


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV