ΠΑΓΩΤΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΑΠΟ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό παγωτό βανίλια
200 γρ. χαλβάς βανίλια
Για το πέστο
1 φλιτζάνι γλυκό κεράσι κουταλιού
1 κουταλιά φυστίκια Αιγίνης καθαρισμένα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Τρίβουμε το χαλβά και τον ανακατεύουμε με το παγωτό.
Στο μίξερ ή multi χτυπάμε το γλυκό κουταλιού με τα φυστίκια Αιγίνης μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια, χωρίς όμως να πολτοποιηθούν τελείως. Να ξεχωρίσουν δηλαδή οι μικροί χρωματιστοί κόκκοι από το καθένα.
Σερβίρουμε μπάλες από το παγωτό και γαρνίρουμε με το πέστο.

ΠΑΓΩΤΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΑΠΟ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
Κύριο Συστατικό : Χαλβάς βανίλια
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV