ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. Κινόα
150 γρ. Γλυκόζη
40 γρ. Γάλα
40 γρ. Βούτυρο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
300 γρ. γιαούρτι
½ κομματάκι μαστίχα
10 ml. υγρή βανίλια
λίγους σπόρους ροδιού
λίγο μέλι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Μέσα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να πετύχουμε την πλήρη ομογενοποίηση τους.
Στην συνέχεια απλώνουμε το μίγμα σε λαδόκολλα και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 περίπου λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και το κόβουμε σε τρίγωνα.
Χτυπάμε στο γουδί την μαστίχα μέχρι να κονιορτοποιηθεί εντελώς.
Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με την μαστίχα και την βανίλια.
Σερβίρουμε λίγη κρέμα γιαουρτιού με ένα κομμάτι παστέλι καρφωμένο πάνω της και γαρνίρουμε με λίγο ρόδι και λίγο μέλι.

ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Κύριο Συστατικό : Κινόα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 35 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV