ΠΑΓΩΤΟ ΦΕΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΠΕΠΟΝΙ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Υλικά 500 ml. γάλα
150 ml. κρέμα γάλακτος
3 κρόκους αυγών
350 γρ. Φέτα σε κύβους
Για το σερβίρισμα
1 πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους των 2 εκ.
Λίγη ζάχαρη
Ξύλινα καλαμάκια
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα με την κρέμα στους 70ο. Στην συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα και αφαιρούμε από την φωτιά την κατσαρόλα μας.
Χτυπάμε τους κρόκους στο μίξερ και προσθέτουμε λίγο-λίγο το μείγμα της κρέμας. Ξαναβάζουμε στην φωτιά την κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι να φτάσει τους 80ο.
Σουρώνουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Περνάμε το μείγμα μας από την παγωτομηχανή.
Φτιάχνουμε σουβλάκια από πεπόνι με 4 κύβους το καθένα. Πασπαλίζουμε τα σουβλάκια με ζάχαρη και τα καίμε με το φλόγιστρο έτσι ώστε να καραμελώσουν.
Σερβίρουμε μαζί με kennel από παγωτό φέτας.

ΠΑΓΩΤΟ ΦΕΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΠΕΠΟΝΙ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
Κύριο Συστατικό : Φέτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά & 2 Ώρες Κατάψυξη
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV