Μαρέγκα: 3 ασπράδια αυγών 250 γρ ζάχαρη Γέμιση: μισή κονσέρβα των 439 γρ γλυκο πουρέ κάστανου 1 κουταλιά ζάχαρη 2 κουταλιές μπράντυ 142 γρ σαντιγύ 8 σοκολατένια φύλλα για τη διακόσμηση |
||||||
|
||||||
Μαρέγκα: 3 ασπράδια αυγών 250 γρ ζάχαρη Γέμιση: μισή κονσέρβα των 439 γρ γλυκο πουρέ κάστανου 1 κουταλιά ζάχαρη 2 κουταλιές μπράντυ 142 γρ σαντιγύ 8 σοκολατένια φύλλα για τη διακόσμηση |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |