ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΗΛΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 μήλα
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΜΑΝΑ
80 γρ. καρυδόψιχα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ
1/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
100 ml. γάλα
100 γρ γιαούρτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
15 γρ. κανέλα
λάδι για τηγάνισμα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα μήλα. Τα κόβουμε σε φέτες και στη συνέχεια σε ροδέλες. Χτυπάμε όλα τα υλικά για τον χυλό, προσθέτουμε το καρύδι τριμμένο και μέσα εκεί βουτάμε μία, μία τις ροδέλες του μήλου. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα μήλα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με την κανέλα και ρίχνουμε τα μήλα μόλις βγούνε από το τηγάνι. Πασπαλίζουμε καλά και σερβίρουμε.

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΗΛΟΥ
Κύριο Συστατικό : Μήλα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV