1 πιατάκι του καφέ άχνη ζάχαρη ½ κιλό βούτυρο γάλακτος λειωμένο ½ κιλό ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρδισμένα και κοπανισμένα 700 γρ αλεύρι 1 κρόκο αυγού ½ φλιτζάνι κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα βούτυρο για το ταψί άχνη για το πασπάλισμα |
||||||
|
||||||
1 πιατάκι του καφέ άχνη ζάχαρη ½ κιλό βούτυρο γάλακτος λειωμένο ½ κιλό ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρδισμένα και κοπανισμένα 700 γρ αλεύρι 1 κρόκο αυγού ½ φλιτζάνι κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα βούτυρο για το ταψί άχνη για το πασπάλισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |