2 φλιτζάνια βούτυρο φρέσκο ξεπαγωμένο όχι λιωμένο 1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 1 ποτηράκι ούζο κονιάκ 1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ 2 βανίλιες 4 φλιτζάνια αλεύρι 2 φλιτζάνια κοπανισμένο ξεφλουδισμένο αμύγδαλο ζάχαρη άχνη |
||||||
|
||||||
2 φλιτζάνια βούτυρο φρέσκο ξεπαγωμένο όχι λιωμένο 1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 1 ποτηράκι ούζο κονιάκ 1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ 2 βανίλιες 4 φλιτζάνια αλεύρι 2 φλιτζάνια κοπανισμένο ξεφλουδισμένο αμύγδαλο ζάχαρη άχνη |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |