ΜΗΛΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΨΗΤΟ



1 Μήλο κόκκινο
1 Κουταλιά της σούπας μέλι
1 Κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλλα
2 Γαρύφαλλα
1 Ποτήρι του κρασιού νερό
1 Κουτάλι σούπας λικέρ

Καθαρίζουμε το μήλο εξωτερικά και αφαιρούμε το εσωτερικό με ένα ειδικό εργαλείο. Τρυπάμε το μήλο με τα γαρύφαλλα και στην συνέχεια αλείφουμε όλο το μήλο με το μέλι και τέλος το πασπαλίζουμε με την κανέλλα για να κολλήσει επάνω του. Το ραντίζουμε με το λικέρ μας και το βάζουμε σε ένα ταψάκι με νερό να ψηθεί για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.


Κύριο Συστατικό : Μήλο
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 35 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV