ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ



Για τη μαρέγκα
6 ασπράδια αυγών
180γρ. ζάχαρη άχνη
180γρ. ζάχαρη κοινή.
Για τη σαντιγί
250γρ. κρέμα γάλακτος
Για το κουλί
400γρ. εξωτικά φρούτα
50 γρ. ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
400γρ. εξωτικά φρούτα

Βάζουμε στο μίξερ 6 ασπράδια, 180γρ. ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα. Βάζουμε σε λαδόκολλα την άχνη. Την προσθέτουμε στη μαρέγκα σιγά σιγά. Παίρνουμε κομμάτια μαρέγκας με κουτάλα και την τοποθετούμε σε ταψί φροντίζοντας να δημιουργείται μια λακκούβα. Ψήνουμε 1 ½ ώρα στους 100-120ο. Φτιάχνουμε τη σαντιγί με την κρέμα γάλακτος χτυπώντας τη για αρκετή ώρα στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα. Βάζουμε τη σαντιγί στις μαρέγκες, διακοσμούμε με φρούτα. Χτυπάμε στο μούλτι τα φρούτα με τη ζάχαρη (κουλί) και περιχύνουμε τις μαρέγκες.


Κύριο Συστατικό : Μήλο
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Αυστραλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 25 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV