ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ



750ml καφές
30γρ. σοκολάτα μπίτερ
6κ.σ.ζάχαρη
250ml κρέμα γάλακτος
4 μπάλες παγωτό μόκα ή σοκολάτα
παγάκια

Φτιάχνουμε τον καφέ, τον αφήνουμε να κρυώσει και τον αδειάζουμε σε ψηλό σκεύος. Ψιλοτρίβουμε την σοκολάτα και μαζί με τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος τα ρίχνουμε μέσα σε μια κατσαρόλα. Ανακατεύοντας αφήνουμε το μείγμα να πάρει μια βράση. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και τη βάζουμε μέσα σ’ένα δοχείο με παγωμένο νερό για να κρυώσει. Προσθέτουμε το κρύο μείγμα σοκολάτας στον καφέ και ανακατεύουμε. Το μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και βάζουμε από μια μπάλα παγωτό σοκολάτα ή μόκα. Γαρνίρουμε όπως θέλουμε και σερβίρουμε με παγάκια.


Κύριο Συστατικό : καφές
Είδος : Καφές
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV