CHOCOLATE KISS



8 cl καφέ creme de cacao
8 cl triple sec
8 cl λικέρ καφέ
8 cl αμαρέτο
8 cl άσπρο ρούμι
12 μπάλες παγωτό βανίλια
40 ml σιρόπι σοκολάτας

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το σιρόπι σοκολάτας μέσα στη φραπιέρα και ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες.Το βάζουμε σε ποτήρια και χύνουμε προσεκτικά από 1 κ.σ. σιρόπι σοκολάτας στη μέση του κάθε ποτηριού.Δεν ανακατεύουμε.


Κύριο Συστατικό : -
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV