ΒΙΕΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ



800 ml κρύο εσπρέσο ή δυνατό καφέ
8 μπάλες παγωτό βανίλια
150 ml κρέμα γάλακτος
νιφάδες σκούρας σοκολάτας

Βάζουμε τον εσπρέσο στο ψυγείο και τον αφήνουμε να κρυώσει καλά. Μοιράζουμε το παγωτό βανίλια σε 4 μεγάλα ποτήρια και ρίχνουμε απο πάνω τον κρύο καφέ. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί και γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με σαντιγί και νιφάδες σοκολάτας. Σερβίρουμε με μακρύ κουτάλι και καλαμάκι.


Κύριο Συστατικό : Καφές
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV