ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ



200 ml φρέσκο εσπρέσο
40 ml γάλα
κακάο σκόνη για το πασπάλισμα
ζάχαρη (κατά το γούστο μας)

Ο κλασικός ιταλικός καπουτσίνο αποτελείται απο 1/3 εσπρέσο, 1/3 καυτό γάλα και 1/3 αφρόγαλο. Ζεσταίνουμε το γάλα και χτυπάμε το μισό σε αφρόγαλο. Βάζουμε τον εσπρέσο σε μεγάλες κούπες, προσθέτουμε το καυτό γάλα και απο πάνω ρίχνουμε το αφρόγαλο. Πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και σερβρίρουμε τον καφέ με τη ζάχαρη ξεχωριστά.


Κύριο Συστατικό : Τεκίλα
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV