320 ml φρέσκο εσπρέσο 4 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.γ. κακάο σκόνη 4 μπάλες παγωτό βανίλια 120 ml χυμό ανανά κακάο σκόνη για το γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||
320 ml φρέσκο εσπρέσο 4 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.γ. κακάο σκόνη 4 μπάλες παγωτό βανίλια 120 ml χυμό ανανά κακάο σκόνη για το γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |