ΚΑΦΕΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ



320 ml φρέσκο εσπρέσο
4 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.γ. κακάο σκόνη
4 μπάλες παγωτό βανίλια
120 ml χυμό ανανά
κακάο σκόνη για το γαρνίρισμα

Ανακατεύουμε καλά τον καυτό εσπρέσο με τη ζάχαρη και το κακάο και τον αφήνουμε σκεπασμένο 3 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει. Χτυπάμε το παγωτό βανίλια με το χυμό ανανά και τον καφέ μέχρι το μείγμα να γίνει αφρώδες, και το αδειάζουμε σε παγωμένα ποτήρια. Πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Καφές
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV