150 ml κρέμα γάλακτος 100 γρ σκούρα σοκολάτα (περιεκτικότητα σε κακάο 60%) 750 ml δυνατό καυτό καφέ 1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο |
||||||
|
||||||
150 ml κρέμα γάλακτος 100 γρ σκούρα σοκολάτα (περιεκτικότητα σε κακάο 60%) 750 ml δυνατό καυτό καφέ 1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |