ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΑΡΤΖΙΠΑΝ



160 γρ πάστα αμυγδαλόψιχας (μάρτσιπαν)
400 ml δυνατό κρύο καφέ
2 κ.γ. μέλι
1/2 κ.γ. κανέλα
200 ml κρέμα γάλακτος
8 μπισκοτάκια Amaretti

Κόβουμε την αμυγδαλόψιχα σε κυβάκια και τα λιώνουμε μέσα στον καφέ. Προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε τον καφέ στο ψυγείο να κρυώσει καλά. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Ανακατεύουμε άλλη μια φορά δυνατά τον παγωμένο καφέ και τον μοιράζουμε στα ποτήρια. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με λίγη σαντιγί και, τέλος, το διακοσμούμε με 2 μπισκότα Amaretti. Σερβίρουμε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Καφές
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV