ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ



8 αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκιες
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι λάδι
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
αλάτι και πιπέρι

Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Ρίχνετε τα κρεμμύδια και τον άνηθο και τα ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν. Αλατοπιπερώνετε , Προσθέτετε τις αγκινάρες. Προσθέτετε το λεμόνι και αφήνετε να βράσουν όλα μαζί 45 λεπτά, προσθέτοντας πολύ λίγο νερό και σκεπάζετε την κατσαρόλα. Αφήνετε να βράσουν έως ότου μείνουν μόνο με το λάδι τους.



Κύριο Συστατικό : Αγκινάρες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV