ΑΝΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ



1 κιλό αρνί
1 Φλιτζάνι ρύζι
2 1/2 φλιτζάνια νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 ντομάτες τριμμένες
αλάτι και πιπέρι

Κόβετε το κρέας σε κομμάτια Αλατοπιπερώνετε. Βάζετε το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν Προσθέτετε το κρέας και ανακατεύοντας συνεχώς το τσιγαρίζετε. Προσθέτετε τις ντομάτες Προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέαςΧαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσει 45 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο και μείνει με την σάλτσα του προσθέτετε το ρύζι και τα 2 1/2 φλιτζάνια νερό -Αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε να σιγοβράσει 10 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Αρνί
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV