ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ



6 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς την πέτσα
15 ml ελαιόλαδο
Xυμό ενός λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Μισή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά και Βάζετε τα φιλέτα να μαριναριστούν καλά και από όλες τις πλευρές για 2 ώρες. Τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και σε δυνατή φωτιά ή τα ψήνετε στο Μπάρμπεκιου.Συνοδεύετε με σαλάτα.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 2 Ώρες
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Μπάρμπεκιου , Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV