![]() | ||||||
![]() 1.200 γρ. τρυφερό κομμάτι μοσχαριού (το οποίο δένουμε σε ρολό) Μισό κεφάλι σκόρδο σε σκελίδες κομμένες σε τέταρτα 2-3 κλαράκια από φρέσκο δεντρολίβανο Λάδι Αλάτι-πιπέρι 8-10 πατάτες κομμένες |
||||||
![]()
|
||||||
![]() | ||||||
![]() 1.200 γρ. τρυφερό κομμάτι μοσχαριού (το οποίο δένουμε σε ρολό) Μισό κεφάλι σκόρδο σε σκελίδες κομμένες σε τέταρτα 2-3 κλαράκια από φρέσκο δεντρολίβανο Λάδι Αλάτι-πιπέρι 8-10 πατάτες κομμένες |
||||||
![]()
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |