750 γρ. spaghetti Νο 6 300 γρ. τοματίνια κομμένα στα δύο 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες 60 ml αγνό παρθένο ελαιόλαδο 1 peperoncino 8 φύλλα ψιλοκομμένο βασιλικό 1 κύβο Λαχανικών Αλάτι |
||||||
|
||||||
750 γρ. spaghetti Νο 6 300 γρ. τοματίνια κομμένα στα δύο 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες 60 ml αγνό παρθένο ελαιόλαδο 1 peperoncino 8 φύλλα ψιλοκομμένο βασιλικό 1 κύβο Λαχανικών Αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |