2 ψάρια (συνολικά περ. 1200 γρ.), π.χ. φαγκριά 6 εκ. πιπερόριζα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, εναλλ. ξηρό σέρυ 2 κ.σ. ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. σκούρο σουσαμέλαιο ½ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κ.σ. φυστικέλαιο |
||||||
|
||||||
2 ψάρια (συνολικά περ. 1200 γρ.), π.χ. φαγκριά 6 εκ. πιπερόριζα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, εναλλ. ξηρό σέρυ 2 κ.σ. ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. σκούρο σουσαμέλαιο ½ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κ.σ. φυστικέλαιο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |