1 πάπια(περ.2,2κ.) 10 σκελίδες σκόρδο 5 κλωνάρια κολίανδρος 1/2κ.γ.αλάτι 1/2κ.γ.φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 3 κ.σ.γλυκιά σάλτσα σόγιας 3 κ.σ. ρευστό μέλι 5 κ.σ.ξύδι από ρύζι ή από άσπρο κρασί,με απαλή γεύση 3 κ.σ.ζάχαρη 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι |
||||||
|
||||||
1 πάπια(περ.2,2κ.) 10 σκελίδες σκόρδο 5 κλωνάρια κολίανδρος 1/2κ.γ.αλάτι 1/2κ.γ.φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 3 κ.σ.γλυκιά σάλτσα σόγιας 3 κ.σ. ρευστό μέλι 5 κ.σ.ξύδι από ρύζι ή από άσπρο κρασί,με απαλή γεύση 3 κ.σ.ζάχαρη 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |