250 γρ κόκκινες φακές 500 ml νερό 30 ml (2 κτσ) Γκαράμ Μασάλα 30 ml (2 κτσ) κάρυ Μασάλα 5 ml (1 κτγ) σπόροι κύμινου 5 ml (1 κτγ) κουρκουμάς 200 γρ κρεμμύδια 60 ml (4 κτσ) καθαρό βούτυρο γκι 6 σκελίδες σκόρδο (λειωμένες) |
||||||
|
||||||
250 γρ κόκκινες φακές 500 ml νερό 30 ml (2 κτσ) Γκαράμ Μασάλα 30 ml (2 κτσ) κάρυ Μασάλα 5 ml (1 κτγ) σπόροι κύμινου 5 ml (1 κτγ) κουρκουμάς 200 γρ κρεμμύδια 60 ml (4 κτσ) καθαρό βούτυρο γκι 6 σκελίδες σκόρδο (λειωμένες) |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |