ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ



500 γρ μακαρόνια
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
4-5 ξεφλουδισμένες ντομάτες και ξυσμένες στον τρίφτη
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ζάχαρη
αλατοπίπερο

Βάζουμε το λάδι με το σκόρδο να τσιγαριστεί καλά.Ρίχνουμε τη ντομάτα,τη ζάχαρη,το πιπέρι,το αλάτι,το αφήνουμε να βράσει καλά και σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια αφού τα έχουμε βράσει και στραγγίξει από πριν,τα ανακατεύουμε καλά και τα σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Μακαρόνια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Συνταγή από τον Παναγ.Ζαράνη


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV